FELKÉSZÜLÉS A VÁRANDÓSSÁGRA

Étrendkiegészítők

FELKÉSZÜLÉS A VÁRANDÓSSÁGRA

Egy nő életében az egyik legfontosabb döntés az, amikor elhatározza, hogy gyermeket szeretne.

FELKÉSZÜLÉS A VÁRANDÓSSÁGRA

A várandósság izgalmas, csodálatos időszak, tele várakozással, aggodalommal, örömmel. Szeretnénk mindenből a legjobbat biztosítani születendő gyermekünk számára, így magunkra is sokkal jobban odafigyelünk.

Fontos, hogy már a teherbe esés előtti időszakban is tudatosak legyünk. 

A várandósságra történő felkészülés már magába foglalja a tudatos táplálkozást és a célzott testmozgást is annak érdekében, hogy a gólya minél hamarabb megérkezhessen!

Sokan félnek edzeni a babatervezés időszakában, mert azt gondolják, hogy ez gátolja a sikeres fogantatást. Valójában a rendszeres, mérsékelt intenzitású sportolás serkenti a vérkeringést, a szervek működését és a megfelelő anyagcsere fenntartását, az egészség megőrzését. Egészséges szervezet esetén a teherbeesés is nagyobb eséllyel történik meg.

Ha eddig nem fordítottunk kellő figyelmet az egészséges táplálkozásra, ebben az időszakban talán motiváltabbak lehetünk, hiszen nem csak magunkra kell odafigyelnünk, hanem már a születendő babára is.  A megfelelően egészséges, változatos táplálkozás tartalmazza a szervezet számára szükséges tápanyagokat (fehérje, zsír és szénhidrát), valamint a vitaminokat és ásványi anyagokat, különösképpen a folsavat.

A változatos, mindennapi táplálkozás mellett olyan élethelyzetben is lehetünk, hogy ajánlott lehet étrendkiegészítőt fogyasztani már a terhesség tervezésekor.

BIOTECH0271 1.jpg

A BioTechUSA Prenatal Vitaminja csomagonként 3-féle hatóanyag-komplexet tartalmaz, Omega-3 zsírsavat, valamint 10-féle vitamint és 6-féle ásványi anyagot, amely hosszútávon is alkalmazható, akár a várandósság tervezésétől a szoptatás végéig. Ne felejtsük el ugyanakkor, hogy az étrendkiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot.

 

Miért ajánljuk a Prenatal Vitamint?

  • Hosszútávú alkalmazhatóság: tervezés, várandósság, anyatejes táplálás
  • 10-féle vitaminnal, köztük kalcium-L-metil-folát forrású folsavval
  • 6 féle ásványi anyaggal, egyes ásványi anyagok szerves forrásból
  • Omega-3 zsírsavakkal
  • Gluténmentes*
  • Laktózmentes**
  • 30 napos adag

 

*Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.

** Laktózmentes: <0,1 g laktóz/100 g termékben.

Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl. A terméket kisgyermekek elől elzárva tárold!

Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt, és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Elfogadom