Intimitás kisbaba mellett

Támogatások és tanácsok

Intimitás kisbaba mellett

A várva várt kisbaba megérkezése sokszor akkora örömet jelent egy nő számára, hogy párját teljesen elzárja magától.

Intimitás kisbaba mellett

A várva várt kisbaba megérkezése sokszor akkora örömet jelent egy nő számára, hogy párját teljesen elzárja magától. A gyermek teljes érzelmi kielégültséget jelent neki, és az intim együttlétek megszűnnek, mely pedig hosszú távon párkapcsolati problémákhoz vezethet.

Fontos, hogy ha párunk közeledik felénk, ne érezzük zaklatásnak. Vonjuk be, mit érzünk, beszéljünk arról, mi zajlik le bennünk, és igyekezzünk visszahozni az intimitást az életünkbe, hiszen továbbra is egy pár vagyunk. Fontos, hogy a nőgyógyásszal egyeztetve, lépésről lépésre hozzuk vissza az életünkbe a szexualitást, foglalkozzunk a párunkkal, hogy ne érezze magát kirekesztve!

Találjuk meg az együttlét azon formáját, ami mindkét félnek megfelelő. Ha még nem állunk készen a behatolásos szexre, a csóktól, a simogatáson át az orális kielégítésig sok lehetőség közül választhatunk.

Ha szeretnénk hosszan tartó, harmonikus párkapcsolatot fenntartani, ne engedjük, hogy a szexuális együttlétek elmaradjanak! Akkor sem, ha ezért tenni kell. Ha egyedül nem megy, bátran kérjük szakértő segítségét!

https://www.fme.hu/index.php/a-noi-egeszsegrol/105-amikor-nincs-kedvuenk-a-szexhez

 

Szerző Richter Gedeon Nyrt.

Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt, és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Elfogadom