Rólunk

Rólunk

Kép2.jpg

 

A család boldogságunk alapja és a hosszú élet titka, komolyabb egészségvédő faktor, mint a dohányzás mellőzése”. dr. Kopp Mária

„Az információ a XXI. század olaja". A Femilia NetBox Nonprofit Kft. a „femilia” know-how megvalósítására jött létre 2019-ben. A koncepció célként határozza meg a családbarát értékrend széles körű elfogadtatását a hiteles információk közvetítését, a kor igényeinek megfelelő femtech megoldásokkal. A web és az applikáció szolgáltatásai újabb lehetőségeket kínálnak, amelyek kiszélesítik a digitális térben történő kapcsolattartást mind a várandós, mind a védőnő számára. Mindkét felületet maga a védőnő validálja a várandós felé, így minden egyes várandósregisztráció a területileg illetékes védőnőhöz kötődik. Konzultációval kerestük meg a védőnőket, ahol a megkérdezettek 73%-a vállalta, hogy az első védőnő/várandós tanácsadáskor átadja, ismerteti a programot az érintettekkel.

A  folyamatosan változó célközönséget közel 250 ezer érintettben prognosztizáljuk, amely a várandósság mellett a gyermekvállalás és a gyermeknevelés időszakát foglalja  magába. Az érintett családokat is figyelembe véve ez a szám tovább emelkedhet.  A diaszpóra magyar anyanyelvű közösségei is megszólíthatók, erősítve kötődésüket az anyaországhoz.

Ma a várandósok megkeresésének egyik általános eszköze a webtartalom, valamint promóciós ajándékokban (várandósbox, bababox) elhelyezett papír alapú tájékoztatók. A web a média zaj miatt lehet pozitív és negatív hatással a célcsoportra. A promóciós dobozok egyszerre zúdítják a várandósra az időszak kérdéseire adható válaszokat, ráadásul környezetszennyező is a rengeteg papír használata.

A femilia projekt a már ismert digitális és mobiltechnológiák olyan összhangja (know-how) amely egy célcsoportot érdeklő - családtervezés, várandósság, gyerekgondozás – témák összefogására alkalmas. A web-felület alapvetően szűkített szolgáltatása mellett a mobil applikáció fejlesztésével IOS és Android rendszerek által biztosított a várandós/védőnő, védőnő/védőnő védőnő/rendszer kommunikáció. Biztosítható továbbá a digitális várandós, digitális babanapló létrehozása. Hosszú távon lehetőség lesz a várandós aktuális tartózkodását rögzítve, bármely védőnőnél - lakhelyváltozás, nyaralás – digitálisan bejelentkezni. Egyetlen mondattal összefoglalva: a várandósgondozás a személyes kapcsolattartáson túl és a papíralapú dokumentációt csökkentve, új lehetőséget nyújthat a digitális térben.

"femilia online gondoskodás"

 

 

 

 

Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt, és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Elfogadom